luni, 26 octombrie 2009

Lista prostilor

"Un user al portalului DESCOPERA.ro ne-a trimis pe e-mail o serie de fotografii "incredibile" care fac de ceva timp inconjurul internetului. Aceste fotografii incearca sa prezinte dovezi care sa ateste o parte a celor mai socante teorii ale conspiratiei: baze extraterestre pe Luna, existenta uriasilor, formatiuni extraterestre pe Terra, Atlantida sau scopul adevarat al piramidelor. Autenticitatea acestor poze este greu de stabilit - cel mai probabil ele au fost realizate cu ajutorul unui program de prelucrat imagini."
Singurul lucru "incredibil" in toata povestea asta este lista comentatorilor care au pus botul, fara sa caute pe net.
Lista prostilor:
Claudia - Cred ca scheletul din prima poza ma facut sa va trimit acest comentar. Adica puteti scapa de moarte dar nu intelegeti biblie cu marul in gat spuneti si comentati ca ce va scriu este imposibil. Cateva cuvinte nu le intelegeti bagati motive ca nu e bine scris. ganditiva bine ce va scriu si vorbiti si cu alti oameni din jurul vostru. viata vecinica
Laur - fotografia aceia in desert e sigur modificata intr-un editor de imagini.. pentru k umbra este prea intunecata
Gina - REUSITE CA FOTOGRAFII, DAR NU CRED IN POVESTILE CU TEORIA CONSPIRATIEI. ORICUM, FELICITARI CELUI -SAU CELOR - CARE LE-AU REALIZAT (n.r.:)))))))
iulia - cred ca singura care trece de reala e cea cu piramidele! adica *!! asta asa este !! asa au ales egiptenii sa plaseze piramidele!!
anda - Sincer, singura care nu mi se pare trucata este ante *, care poate fi doar o coincidenta, de restu sunt sigur ca sunt ireale

Alte premii
Castigatorul categoriei "O vacanta gratuita in lumea reala
": m.o. - "ar trebui sa cred.... sunt unul dintre cei care au avut deaface cu fen. OZN.... dar:daca *ei* sunt aici şi asa puternici.. nu stiu ce-i face sa tot amane desnodamantul...."
Castigatorul categoriei "Sunt confuz": Marcu ma poate ajuta cineva eu de ce nu pot vedea nici o poza
Castigatorul categoriei "M-am prins!": NYMROD Cam toate sunt poze care au participat mai demult, la un concurs cu tematica organizat de o organizatie. Nu mai stiu exact, insa daca o sa cautati pe net o sa vedeti ca le gasiti, in cadrul acelui concurs. VERDICT: NICI UNA
Castigatorul categoriei "Mai am putin si ma trezesc": cristi "cel putin ultima poza este absolut jenanta, atat de evident trucata!"

CASTIGATOR: UN INTELIGENT "...acele poze cu si despre giganti exista de cand lumea...si descoperiri arheologice, care au fost negate, au venit cu femuru de 2 metrii in mana si l-au replicat ca '' nu exista asa ceva'' fara sa-l analizeze. asa a stat si atata tmp cat lumea are o viziune si o minte ff.f.f.f.f.f limitata si ingusta nu vor sta lucrurile alt fel."

Sursa: descopera.ro