marți, 12 mai 2009

Pe dos

Hai sa incep soft: Ei sunt genul de cuplu care de imbraca la fel - ce zic eu...- IDENTIC. El trening adidas, ea trening adidas. El pantofi sport puma, ea pantofi sport puma. Pana si cainii ii au la fel: doua pociatnii chinezesti, d'alea cu par mult si picioare scurte. Le-au gasit si nume: Pongo si Perdita! Parca in ciuda perechii de dalmatieini superbi care au adus in curtea lui Walt Disney 101 de pui.

Am o amica, inzestrata cu un bust generos pe care il asezoneaza, indiferent de anotimp, cu decolteuri mai adanci decat Valea Jiului. De fiecare data cand ne intalnim pe hol, mi se plange ca barbatii nu o privesc niciodata in ochi atunci cand vorbeste cu ei. N-am prins sfarsitul lamentarii, deja ma pierdusem in cupele ce frizeaza a patra litera a alfabetului.

Prietena unui amic se plange in particular tuturor despre cat de nefericita este ea in relatia cu el. Intamplator, dar absolut intamplator, el este posesor de parinte proprietar de hoteluri, in Bucuresti si in provincie. Ea - fata simpla si frumoasa din nordul tarii. Cu toate astea, ea nu inceteaza sa-si arate afectiunea la fiecare reuniune de familie si sa faca apologia traiului cu odrasla hotelierului.

Azi in super-market. In fata mea, la casa, o clienta de pleznea textila pe ea, si nu ma refer aici ca avea haine stramte. I se plangea vanzatoarei ca vin caldurile si ca nu stie pe unde sa se mai ascunda. Isi luase o batai cola la 2 litri si o punga mare de "ciocolăţi"...

Cunosc pe cineva (cunostinta este, din pacate, prea putin spus, iar amic, sau prieten, prea mult), genul de complotist care tine neaparat sa-si bage coada. N-a avut o relatie in viata lui, in afara de mama proprie si personala cu care traia intr-un apartament de doua camere in Drumul Taberei. Omu' are in portofoliu trei cupluri despartite si inca fro doua-trei vieti distruse asaaa...de fun. O canalie! In fine, canaliei i-a murit mama de curand (asta e, odihneasca-se in pace!). Prima oara cand ne-am intalnit, dupa nefericitul eveniment, replica lui a fost: "Noi, prietenii, ar trebui sa fim uniti in astfel de situatii".

Hmm, nu'sh ce sa zic, dar poate ar trebui ca unele persoane sa fie decazute din drepturile omului, pe bune!