duminică, 26 septembrie 2010

Campioni mondiali! Si?

Deschid televizorul (stiu, mare greseala). Marile televiziuni comerciale incep stirile din sport cu Giiiigiiii Becaaaaliiii, care l-a concediat, cu 10 minute inainte de finalului meciului de la Galati (btw, felicitari, Munti), pe antrenorul cu stagiu de pregatire la Bamboo, Edi Iordanescu.

Urmeaza duelul romanilor din Italia, castigat de Lobont in fata lui Chivu, care i-a reprosat ceva lui Benitez. Moamaaaa, Chivu i-a zis-o lu' Benitez! Asa i-a trebuit, daca s-a pus amaratul ala de tehnician cu "capitanul nostru". Way to go, Cristi, tata, azi - Benitez, maine - cine stie, poate o sa te iei in gura si cu Ferguson si ajungi mai tare ca Beckham, care si-a cam furat-o in vestiar de la scotian.

Spre final am aflat ca Nationala feminina de handbal a castigat Cupa Mondiala! MONDIALA!!! Pentru a doua oara consecutiv!

Acum intervine eterna dilema: publicul cere, sau inghite pe nemestecate ce i se da. Pentru ca acu', pe seara, m-am intalnit cu un amic, consumator de sport, care m-a intrebat: "Ai vazut, mah, ce e la Steaua?". "Dar tu ai vazut ca suntem campioni mondiali la handbal!". "Lasa asta, ce a facut Interul?"

BRAVO, fetelor! Eu, unul, sunt foarte mandru de voi!

NOTA: TVR, "televiziunea aia prafuita si plina de dinozauri", a inceput jurnalul de sport cu stirea despre elevele lui Radu Voina. Asta in conditiile in care exista voci care sustin, sus si tare, inutilitatea unui post national de televiziune si in conditiile in care, ei bine...DDTV. Enough said?